torsdag 28 augusti 2008

Grattis lillasyster!

Idag fyller Jennifer 30 år! (Eller tjugotio (2010?) som hon själv påstår.)

Nu blir det fest i dagarna två. Restaurangbesök ikväll och kräftskiva imorgon. Tjoho!




onsdag 20 augusti 2008

Vill inte

Jag är tröttast i världen och ska gå på yoga om ett par timmar. Är inte alls sugen på det. Ikväll vill jag istället hyra ett par bra filmer, köpa lösgodis och ha det mysigt. Men det kan jag inte. För jag ska på yoga. Buhuhu.

tisdag 12 augusti 2008

Murphys lag

Det går rykten om att på grund av stora, dumma Citytunneln ska Rundan sluta gå. Katastrof.

Rundan har funnits sedan år 1947 (ringde precis och frågade) och just nu när min bebis ska komma till världen och få åka så ryktas det att den ska läggas ner. Lagen om livets jävlighet:

Murphys lag
"Om något kan gå fel så kommer det göra det".

fredag 8 augusti 2008

Kul låt

DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box

Inte okej

Varför är det sexigt med systrar som viker ut sig och antyder att de har sex med varandra? Två systrar som antyder att de tänder på varandra. Detta har retat mig i många år. Det är ju att anspela på incest. Är incest sexigt? Är incest okej?

Jag kan köpa att människor blir sexuellt upphetsade vid tanken på två tjejer som har sex. Men systrar?

Varför ser vi inte sexiga bilder på en bror och hans syster som anspelar på att de ska ha sex med varandra? Två intvålade bröder som rör vid varandra på ett erotiskt sätt? Eller en mamma och hennes son? Pappa och hans dotter? Nej, för helvete, det är ju fel. Det är ju äckligt!

Varför är just systrar okej? Vem tycker det är sexigt? Gemene man? Kan någon förklara detta för mig? Har jag missat något?

Jag hade själv hellre tagit mitt eget liv innan jag anspelat på att jag ska göra något sexuellt med min egen syster. Fy fan, vad vidrigt.

På fotografierna nedan är det systrarna Marie och Monia Plosjö på bild 1-2. Bild 3-5 är systrarna Magdalena och Hannah Graaf.




onsdag 6 augusti 2008

Jag är en ond människa

Jag har kommit på att jag vill inte att någon ska ha semester om inte jag har det också. Är avundsjuk på folk som är lediga.

I måndags, när jag skulle börja jobba efter semestern, gottade jag mig åt att det regnade och var riktigt skitväder. Jag tänkte att det var perfekt att avsluta semestern med sådant väder. Semesterfirarna kan sitta där med lång näsa i ösregnet. Hahaha.

På kvällen ringlade sig den långa kön i videobutiken och jag gottade mig. Inga grillningar med kubbspel här, inte. Kanske lika bra att ni hade jobbat istället för att ha semester, tänkte jag nöjt.

Även igår log jag när jag körde till jobbet i stormvindarna. Där fick semesterfirarna igen, tänkte jag glatt.

På eftermiddagen var alla semesterfirarna (och jag) på Ikea. Inget badande, inget solande om man har semester nu, tänkte jag och flinade mot semesterfirarna. Konsumera och spendera pengar på saker ni inte behöver. Trösta er i det dåliga vädret. Hehe.

Men så vaknade jag i morse. Det var helt vindstilla ute. Havet såg ut som en blank spegel. Solen sken. Det var inte ett moln på den blå himlen. Fåglarna kvittrade.

Jag log inte alls när jag körde till jobbet idag. Jag vill också ha semester. Buhu.

tisdag 5 augusti 2008

Passionsblomma

Jättevacker blomma på balkongen.


Rundan + barn = okej

Jaha, då var semestern över. Fort gick det.

Om en vecka börjar lärarna jobba och då blir det liv i luckan, kan jag tänka mig. Just nu känns det som lugnet före stormen.

Under min semester har jag bönat och bett diverse människor i min omgivning att vi ska åka Rundan (en turistbåt som går längs kanalerna i Malmö). Samtliga tillfrågade har börjat skruva på sig, tittat på mig som om jag är riktigt dum i huvudet och sagt nej.

Jag har fått känslan av att det är mesigt att åka rundan. Bor man i Malmö och vill det är man riktigt mesig.

När jag var liten och mina bröder, Adam och Emil, var på besök tog mina föräldrar med min syster, mig och mina två bröder varje sommar och åkte Rundan. Det var superspännande.

Har inte åkt sedan dess.

Jag har förstått att det legitimt att åka Rundan om man har barn. Det är det enda sättet att bo i Malmö och kunna åka Rundan utan att göra bort sig för livet.

Så därför ska jag ha en bebis. I december kommer den. Så den är lagom stor till nästa sommar. Då ska bebisen och jag jävlar ta mig åka Rundan om och om och om igen.

För att bebisens skull alltså.