fredag 8 augusti 2008

Inte okej

Varför är det sexigt med systrar som viker ut sig och antyder att de har sex med varandra? Två systrar som antyder att de tänder på varandra. Detta har retat mig i många år. Det är ju att anspela på incest. Är incest sexigt? Är incest okej?

Jag kan köpa att människor blir sexuellt upphetsade vid tanken på två tjejer som har sex. Men systrar?

Varför ser vi inte sexiga bilder på en bror och hans syster som anspelar på att de ska ha sex med varandra? Två intvålade bröder som rör vid varandra på ett erotiskt sätt? Eller en mamma och hennes son? Pappa och hans dotter? Nej, för helvete, det är ju fel. Det är ju äckligt!

Varför är just systrar okej? Vem tycker det är sexigt? Gemene man? Kan någon förklara detta för mig? Har jag missat något?

Jag hade själv hellre tagit mitt eget liv innan jag anspelat på att jag ska göra något sexuellt med min egen syster. Fy fan, vad vidrigt.

På fotografierna nedan är det systrarna Marie och Monia Plosjö på bild 1-2. Bild 3-5 är systrarna Magdalena och Hannah Graaf.




9 kommentarer:

Anonym sa...

Alla ser saker på olika sätt. För mig så hade det också varit otänkbart att få det se ut som jag hade sex med min syster. Själv när jag ser bilderna på mig och min syster så ser jag endast två systrar som står varandra så nära varandra att de kan vara fullt avslappnade med varandra med eller utan kläder. Jag tycker att det är en självklarhet att vi inte vill ha sex med varandra. Naket för mig är inte detsamma som sex. Det är en akt att ha sex. Vi växer upp i under olika förhållanden och för mig och min syster så är det inget sexuellt alls att stå med varandra avlädda. Sen är det upp till alla att tolka det som dom vill och tolkningar finns det åtskilliga. Åsikten är fri.
Alla som ser bilderna kanske inte tänker att de ska ha sex med varandra. En del kanske tänker att tänk att det finns två så vackra tjejer i samma familj. En annan kanske tänker "Jag gillar hon men inte den andra" för smaken är olika. En tredje tänker "två så fula systrar" osv.
En annan syn på saken...

Önskar en skön dag!

Kram!
Marie

Ellinor sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ellinor sa...

Marie:

Tack för ditt svar! Bilderna på din syster och dig kan tolkas precis som du skriver. En annan syn på saken helt enkelt.

Jag blir bara trött ibland på att många tycker det är legitimt att sätta systrar i sexuella sammanhang.

Att man(killar) ska ha sex med systrar samtidigt och att systar ställer upp på detta antyds ofta i filmer och på tv(t o m i relativt oskyldiga serier som t ex "Vänner" och "Two and 1/2 men"). Gärna tvillingsystrar. Det slår tydligen ännu högre.

Jag har själv en syster och då och då skämtas det "helt oskyldigt" om detta. Ack, så tröttsamt.

Hoppas att du och/eller din syster inte tagit illa upp. Det var inte min avsikt.

Mvh

Ellinor

Anonym sa...

men hallå att bara vara naken är en sak..och att anspela på sex är en annan. Marie era bilder är knappast bara två tjejer som är avslappnade med att vara nakna..kolla era kläder..som du själv säger att vara naken är inte samma som sex..men att vara i endast trosor och höga stövlar och sörföka se kåt ut..aa så brukar inte jag vara "naken" hemma iaf..vem försöker du lura???

Anonym sa...

haha seriöst, vilket svar från Marie dessutom verkligen...
att två systrar står i minst sagt utmanande underkläder och tar på varandra är ju verkligen ingen anspela på sex.. nej Verkligen inte!
att vika ut sig naken eller halvnaken eller bara i utmanande underkläder (=halvnaken för de flesta män), är ju det inte heller ett uppenbart brist på att man har en nååååågot skev syn på framförallt kvinnor i allmänhet. och det gör ju verkligen ungdomarna och barnen nytta, vilka förebilder verkligen!
inte konstigt att småflickorna drömmer om att få operera brösten när dom blir stora och konstant går runt med ett eko i huvudet om att dom måste väga 1kilo mindre varje vecka fast dom redan är undernärda och ligger under bmi med flera procent..
sånna här kvinnor får mig att må illa, då kan man lika gärna syssla med hårdpornografi, sånt ser man iaf inte längre i hyllorna på ICA! Så det så!

Anonym sa...

vad leker du? inget som anspelar på sex. då låg du med din mamma när hon tröck ut dig? dom e modeller och tjänar pengar på det.

MVH

tv and movies sa...

sjukt sexigt med tvillingar och systrar ju? finns nog ingen kille som inte drömmer om att få banga två tvillingar?

Anonym sa...

SUCK.. Kvinnor är ni på riktigt? Nej vi (killar) har inte skev kvinnobild, är "ladies night" manförnedrande? Har alla i publiken där en skev bild av män?
Ta tillexempel "cougers town" där serien går ut på att äldre kvinnor tänder på yngre män. Tänk er den omvända sitationen där den handlade om gubbar som jagade unga tjejer.
Vilket jäkla liv det hade blivit.
Snacka om att ha tunnelséende kan ni inte bara slappna av lite

Anonym sa...

oj. MÅSTE kommentera detta för jag har själv undrat hela mitt liv hur SJUTTON man kan ta på sig strings och klämma på sin tvillingsyrras tuttar framför kameran, för DET ÄR VAD DE GÖR, (för er naiva som inte riktigt pillat bort sömnen ur ögat än...) Jag har själv en syster som jag står väldigt nära men vi har en SUND relation, dvs pratar om allt, kan ringa varann närsomhelst och brukar ha "systeryster-dagar" där vi hittar på roliga ICKE-SEXUELLA saker ihop. Det som visas på bilderna ovan är ren och äkta incest som förvandlats till något "ok och oskyldigt sexigt" bara för att de båda är kvinnor och anses snygga. Gör mig upprörd och äcklad. Hur kan de äns se varandra i ögonen efter att ha tagit sånadär foton? TERAPI !!!!! Och för lillkillen här som ville vara viktig och snacka cougartown så kan jag passa på att berätta att hennes granne är ca 40 och jagar småtjejer hela tiden 80% av serien också...