torsdag 23 oktober 2008

Veckans horoskop

Horoskop vecka 43

Väduren
Den här veckan kommer med en rad överraskningar. Du blir sparkad av en häst. Du blir sur och sparkar tillbaka. Hästen blir mycket uppretad och ger dig en riktig jävla kyss rakt över pannan. Du drar kniv, försöker cutta djuret. Hästen flyr, du springer efter och skriker: “NU ÄR DU INTE SÅ MODIG LÄNGRE, VA”. En hästskötare ingriper, brottar ner dig till marken. Polisen anländer till platsen. Du blir inburad.

Oxen
Efter en festkväll får du tag i ett blockljus och får för dig att slå dig själv i huvudet med det. Det går bra till en början, och du får upp några riktigt fina jack. Det blöder ymnigt, och du är nöjd med ditt värv. Du fortsätter svinga det där blockljuset mot ditt huvud och dina skador blir värre och värre. Just när du ska få in en nådaträff kommer Eric Gadd och stoppar dig. Den jäveln. Han älskar dig, säger han. Du hatar dig själv, säger du. Eric Gadd blir gripen. Rätt åt den jävla fittan som stoppade dig, tänker du. Det är typ det jag ser i kulan just nu i alla fall.

Tvillingarna
Någon gång på torsdag kommer du att haja till av ett högt ljud som skrämmer dig. Du tittar efter vad det var, och vet just då inte att du har fått ett pistolskott rakt på kuken. Eller fittan, om du är en tjej. Plötsligt slår smärtan till med full kraft och du blir körd till sjukhus. Diagnosen lyder “Skott på fittan eller kuken” och ditt största problem från och med nu är hur du ska kunna kissa utan kön. Det är svart. Det. Oavsett om det rör sig om fitta eller kuk.

Kräftan
Ditt tjuvrökande skapar problem. Din mamma säger att du “luktar askkopp i munnen” när hon ska kyssa dig. Hon tvingar dig att borsta tänderna mycket noga innan ni ska ha er “stund”. Ditt tandkött börjar blöda. “Du luktar mens i munnen”, säger mamma när hon nu ska kyssa dig. Du baddar med sprit, blödandet upphör. Men mamma är inte nöjd. Hon tycker nu att du luktar fotogenlampa i munnen. Aldrig blir hon nöjd. Det blir ingen kärleksstund med mamma på hela veckan.

Lejonet
Det där födelsemärket du har på ryggen, har inte det blivit lite större på senaste tiden? Visst har det blivit det? Det ser ut att rodna lite, det där märket? Kanske dags att kolla upp det. Det är förmodligen ingenting, säkert inte. Men kanske lika bra att kontrollera. Man kan aldrig vara för säker. Särskilt med tanke på att merkurius bana mot månen spår att du inom bara månader kommer att genomgå omfattande cellgiftsbehandlingar.

Jungfrun
Den här veckan dör du, hörde du vad jag sa, din patetiska lilla jävel!!!!!!!

Vågen
Jupiters månar står i gynnsam bana till mars varför det skulle kunna vara en idé att prova lyckan i dobbel. Du går till casino. Tusen kronor på svart. Det blir svart! På hemväg får du en liten stroke. Inget allvarligt. Lite nedsatt rörelseförmåga och du sluddrar på vissa konsonanter, men i övrigt är allt okay. Du vet inte vilken veckodag det är längre. Du kommunicerar genom underliga ljud. Du kan bara äta soppor och consomméer. Det är ensidig föda. Du får skörbjugg. Skörbjugg, vad sjukt, finns ens den sjukdomen år 2008? Ja, tydligen. Alla dessa jävla soppor ger dig skörbjugg. Läkare från hela Europa kommer och tittar på dig. Du är ett unikum. Det kommer att skrivas böcker om dig. Böcker som du inte kan läsa. Det var visst en lite värre stroke än vad jag sa från början.

Skorpionen
Jag är trött på att skriva de här jävla horoskopen. 2 500 kr ex moms är inte direkt någon drömlön. Ändå sitter jag här varje jävla måndag och skriver den här dyngan. Det här gör mig så jävla olycklig. Tänk om jag bara hade turen att få avlida i någon sjuk jävla olycka. Som du. Onsdag kväll.

Skytten
Din ascendent går i rät linje med ekvatorn and that means bad business. Ser inte riktigt vad det är du kommer råka ut för, men det står klart att du inte kommer att dö av den cancer du redan dragit på dig utan att vara medveten om det. Nej, du kommer troligen att dö i en vattenrelaterad olycka. Kanske halkar du i badkaret. Kanske bryter du nacken efter att ha halkat på vinterns första frostfläck. Säkert är i alla fall att du kommer att dö som en hund.

Stenbocken
Veckan går i romantikens tecken. Korten säger att du kommer att fatta tycke för en skorpion eller möjligen en kräfta. Vad är du för sjuk jävel, som ligger med insekter på det där jävla sättet?

Fiskarna
På lördag dör du ditt vidriga jävla as! Och skitmånga kommer tycka att det är supernajs att du dog. “Jaha – den där fjanten dog? Fan vad najs”.

Vattumannen
Din mamma kommer att få ett dåligt besked i veckan. Hon blir så ledsen för det där beskedet att hon inte vet om hon vill leva längre. Hon undrar liksom vad livet är värt. Hon vrider och vänder på det några nätter. Och drar ned hela den övriga familjen i sin djupa sorg. Snart är pappa lika ledsen han. Men han gör slag i saken med en gång – en bjälke i taket gör honom kvitt sin ångest. Beskedet din mamma fick var förresten att du dog.

Källa: www.1000apor.se

Inga kommentarer: