torsdag 13 september 2007

Klonpojken

Man kan alltså köpa ett kloningspaket för att gjuta av en penis. Cloneboy heter det. Detta visste inte jag. Kanske alla andra visste det, men inte jag. Jättekul. Helt underbart.

Kan ju bli hur kul som helst för ett par att utföra kloningsprocessen tillsammans. Själv hade jag skrattat så mycket att jag nog inte hade överlevt. Detta är ju världens skojigaste present!

"Nu kan du klona din penis (eller hans) vårt klonings paket innehåller allt du behöver, allt du behöver tillföra är en eregerad penis.
Penisring och jelly penisöverdrag för att hjälpa dig att hålla din penis stenhård, du vill ju att kopian skall bli så stor och fin som möjligt.
För in din penis i avgjutningslådan och fyll med 3D gel det tar mellan 3-6 minuter för den att stelna. Nu har du formen till din penisklon, blanda silikonet och fyll låt den stelna under 24 timmar så den verkligen har härdat. Du har nu en perfekt silikonkopia av din penis.
Innehåller: Penisring, penissleeve, 3d-gel, silikon (av medicinsk kvalite), avgjutningslåda, plasthandskar, detaljerade instruktioner (på engelska)"



(Om någon är intresserad finns den http://www.vuxen.nu/, sök på "cloneboy")

Inga kommentarer: