onsdag 21 mars 2007

Machoskola

Killars guide till macho
Just som killar började vänja sig vid att kvinnor ville ha mjuka, känslosamma och förstående män fick de veta att kvinnan av idag saknar "riktiga män".
Så här följer en liten guide för dig som glömt vad det innebär att vara man (och en riktigt macho sådan).

Här är några råd till killar som gör att de kommer framstå som oerhört macho enligt komikern Denis Leary:

Att gråta:
Aldrig någonsin över någonting.
Inte familjemedlemmars död, en kula i bröstet eller när du blir lämnad av en kvinna.
Du kan möjligtvis få en liten tår i ena ögat om din favoritspelare i ditt favorithockeylag får för sig att gå över till ett annat lag eller kanske i båda ögonen om du blir sparkad (avsiktligt eller oavsiktligt) på pungen.

Att kyssas:
Se sport

Att kramas:
Se sport

Sport:
Om det finns andra män inom räckhåll iklädda lagtröjor är det fullt acceptabelt att kyssas och kramas. Detta beror antagligen på att alla män är latenta bögar och hellre föredrar sällskap med andra män istället för kvinnor. Men om någon skulle påpeka detta så sparka honom omedelbart på pungen. (Lämpliga fraser kan vara: "Föredra det här" eller "Håll käften bögjävel")

Hälsa:
Uppsök aldrig läkare eller akutmottagning.
Om du får en stroke, fortsätt supa och säg att du föredrar att bara använda ena sida av ansiktet. Om du råkar bli av med ett finger när du använder en vinkelkap, så vadå?! Du har ju nio till.
Om någon försöker köra dig till sjukhuset efter en olycka eller en hjärtattack, sparka honom i pungen. (Lämpliga fraser kan vara: "Kör den här!" eller "Lägg av din jävla mes!")

Diet:
Kött, cigaretter, kött, öl och kaffe.
Om du drabbas av hjärtattack eller blir medvetslös av sprit, se Hälsa.

Slagsmål:
Jämt, utan uppenbar anledning. Slå aldrig kvinnor eller barn. Slå heller aldrig en präst förrän han har tagit av sig kragen (Om det är påven, vänta tills han har tagit av sig sin stora hatt).
Vanliga kristna och de där Hare Krishna-typerna försöker ofta provocera fram dyngspö med sitt "våld löser ingenting"-snack. Sparka dem på pungen bara. (Lämpliga fraser kan vara: "Lös det här!" och "Håll käften prästjävel")

Dryckenskap:
Tappa aldrig balansen, spy inte om det inte är för att få plats med mer sprit och kött. Sluddra inte.
Berätta lumparminnen: "Jag lovar att vi hade över 100 porrfilmer på luckan..." eller "Ser du det här ärret..."
Om du är för full för att träffa pungen är det acceptabelt att sparka någon i solar plexus.

Sex:
Du är antagligen för full eller helt enkelt för dum för att klara av det men låtsas att du får mycket sex. (Lämpliga fraser kan vara: "Du skulle ha sett förra helgen bla bla bla...")

Håll fanan högt och om något inte passar så brukar en rejäl pungspark lösa det mesta.

Inga kommentarer: